MLS - Sallói Dániel ismét pontot mentett a Kansas Citynek

Sport, 2021.08.19

Sallói Dániel góljának köszönhetően a Sporting Kansas City házigazdaként 1-1-es döntetlent játszott a Portland Timbers csapatával az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) alapszakaszának szerdai játéknapján.

A klub honlapja szerint a magyar szélső ezúttal is kezdő volt, a 92. percben a vendégek térfelének közepén, a vonal mellett kapott labdát, amit bevezetett a tizenhatoson belülre, majd bravúros mozdulattal a hálóba lőtt, ezzel beállította a végeredményt.

A jövő szerdán Los Angelesben sorra kerülő All-Star-mérkőzésre is meghívott Sallóinak hat gólpassz mellett ez már a 12. találata volt a mostani idényben, ezzel holtversenyben második a góllövőlistán. A Sporting Kansas City a nyugati főcsoport tabellájának második helyén áll.

Gazdag Dániel kezdőként 63 percet kapott a Philadelphia Union együttesében, amely hazai pályán 1-0-ra legyőzte a New York Cityt. Schön Szabolcs a kezdéstől a 77. percig volt a pályán az FC Dallasban, amely házigazdaként 1-0-ra kikapott a Seattle Sounderstől. A Dallas a nyugati főcsoport tizedik helyén áll, a Philadelphia pedig negyedik a keleti konferenciában.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!