MLS - Sallói Dániel szerint nem valószínű, hogy elrajtol az új szezon

Sport, 2020.08.03

Sallói Dániel nem tartja reálisnak, hogy augusztus végén elindul az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) következő idénye.

A Sporting Kansas City magyar futballistája múlt pénteken csapatával a negyeddöntőben búcsúzott az MLS rendhagyó nyári tornáján, és ahogyan azt a Kossuth Rádiónak adott interjújában elmondta, arra jó volt ez a sorozat, hogy a hosszú kihagyás után kicsit visszaszokjanak. Hozzátette, a torna csoportmérkőzései beleszámítanak a következő idénybe, az ott megszerezhető kilenc pontból hatot gyűjtöttek, melynek köszönhetően vezetik a nyugati konferenciát.

A 24 éves labdarúgó elmondta, a liga illetékeseitől kaptak egy tervezetet, mely szerint az új szezon augusztus 22-én, azaz három hét múlva rajtolna, azonban az Egyesült Államokban tapasztalható járvány miatt ennek megvalósulását jelenleg nem tartja reálisnak. Mint azt megjegyezte, a legnagyobb problémát véleménye szerint az okozná, hogy a nagy távolságok miatt a csapatok rengeteget utaznának.

Sallói Dániel elmondta, nagyon jól érzi magát az Egyesült Államokban, teljesen megszokta a környezetet, szerződése pedig 2022-ig szól. Hozzátette, bízik benne, hogy valamikor a magyar válogatottban is bemutatkozhat, és álma, hogy gólt szerezzen a nemzeti csapatban, hiszen ez esetben ő és édesapja, Sallói István lenne az első apa-fia gólszerző páros a címeres mezben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!