NBA - Westbrook kihagyja a rájátszás első mérkőzését

Sport, 2020.08.17

Combizomsérülés miatt kihagyja csapata első rájátszás-mérkőzését Russell Westbrook, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Houston Rockets sztárja - számolt be az ESPN.

A texasi gárda a playoff első körében a Oklahoma City Thunderrel találkozik, a párosítás érdekessége, hogy Westbrook, illetve a Rockets másik klasszisa, James Harden éppen Oklahomából érkezett az együtteshez, a túloldalon pedig az irányító Chris Paul volt korábban a Houston játékosa.

A 2017-ben a liga legértékesebb játékosának (MVP) választott, 31 éves Westbrook a mostani idényben 57 mérkőzésen lépett parkettre, átlagosan 27,2 pontot szerzett, 7,9 lepattanót szedett és 7 gólpasszt osztott ki. A Houston a negyedik kiemeltként kezdi a nyugati főcsoport rájátszását.

A liga 2019/20-as szezonja a floridai Disney World szórakoztatóközpontban fejeződik be, ahol a szünet előtt a rájátszásba már bejutott vagy oda eséllyel pályázó 22 csapat zárt kapuk mögött, teljes elszigeteltségben, egy úgynevezett "buborékban" vívta meg a végjáték mérkőzéseit. Minden csapat nyolc mérkőzést játszott az alapszakaszból, a rájátszás hétfőn indul, a finálé pedig legkésőbb október 13-án zárul.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!