Német Kupa - Sallaiék a Sandhausen legyőzésével negyeddöntősök

Sport, 2023.02.07

A magyar válogatott Sallai Rolandot is foglalkoztató Freiburg 2-0-ra nyert a másodosztályú Sandhausen vendégeként a labdarúgó Német Kupa nyolcaddöntőjének keddi játéknapján, és bejutott a következő körbe.

A magyar szélső kezdőként lépett pályára, és a 72. percben, 0-0-s állásnál lecserélték. Az előző idényben döntős Freiburg a 87. percben egy öngólnak köszönhetően került előnybe, majd a 96. percben szerzett találattal eldöntötte a továbbjutás kérdését.

Sallaiék mellett korábban már bejutott a nyolc közé a bajnokságban címvédő Bayern München, a három magyar válogatott játékost - Szoboszlai Dominiket, Willi Orbánt és Gulácsi Pétert - foglalkoztató, és az előző szezonban kupagyőztes RB Leipzig, valamint a szintén válogatott Schäfer Andrást is a soraiban tudó Union Berlin, illetve a VfB Stuttgart.

A maradék három helyért az Európa-ligában címvédő Eintracht Frankfurt kedd (ma) este a másodosztályban listavezető Darmstadttal, szerdán pedig a Borussia Dortmund a Bochummal, a Nürnberg pedig a Düsseldorffal csap össze.

A negyeddöntő párosítását vasárnap sorsolják.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!