Orlando Terranova nyerte a tizenhatodik HunGarian Baját

Sport, 2019.08.11

Az autósoknál az argentin Orlando Terranova, a motorosoknál a lengyel Adam Tomiczek nyerte a Várpalota környékén - a hétvégén 16. alkalommal megrendezett - HunGarian Baja tereprali-versenyt.

A szervezők tájékoztatása szerint Orlando Terranova és a cseh Martin Prokop nagy csatát vívott egymással, végül a Minivel versenyző argentin 6 óra 44 perc 54 másodperc alatt ért célba, míg a cseh 37 másodperc hátránnyal végzett mögötte. A harmadik helyen a magyar futam előtt a világkupa pontversenyében élen álló Vlagyimir Vasziljev végzett (16 perc 29 másodperc hátránnyal), aki Terranova győzelmével visszaesett az összetettben a második helyre.

A negyedik a lengyel Jakub Przygonski lett (43 perc 37 másodperc hátránnyal), ötödik helyen pedig a legjobb magyarként Lónyai Pál és Horn Albert kettőse végzett (44 perc 36 másodperc hátránnyal).

A motorosok versenyét a lengyel Adam Tomiczek nyerte (6:01:48), mögötte a szlovák Stefan Svitko 2 perc 37 másodperc hátránnyal ért célba, a harmadik pedig a lengyel Maciej Giemza lett 27 perc 38 másodperc hátránnyal. Csak a negyedik helyen ért célba a francia Benjamin Melót, azonban eredményével megnyerte a motorosok Magyarországon zárult összetett világkupa-sorozatát.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!