Pádár Krisztián egyéni pontrekordja után már a jövőt tervezi japán röplabdacsapatánál

Sport, 2021.02.03

Az újdonsült édesapa Pádár Krisztián vasárnap egyéni csúcsot jelentő 46 pontot szerzett röplabdacsapata, a japán Toray Arrows színeiben, amellyel már a következő szezonról is tárgyal.

A 24 éves feladóátló az FC Tokyo ellen aratott ötszettes győzelemre visszautalva azt mondta, előre szólt neki a vezetőedző, hogy ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy azt tervezik, rá fogják majd kihegyezni a mérkőzést.

"Nem ért váratlanul a dolog, ugyanakkor hosszú távon fizikálisan nem biztos, hogy ez tartható" - utalt vissza Pádár a vasárnapi összecsapásra az M1 aktuális csatornának adott interjújában.

A játékos - akinek kedden született meg a kislánya - hozzátette, furcsállja, hogy az országban bevezetett szigorú korlátozások ellenére még mindig nézők előtt játszanak, a csapattal ugyanakkor elégedett, mert a fiatalabbak olyan munkamorállal dolgoznak, ami az ő hétköznapjait is megkönnyíti.

Meglátása szerint a nyári olimpia megrendezését a közvélemény ugyan nem támogatja, de ha valakik, akkor a japánok fennakadások nélkül meg fogják tudni rendezni az ötkarikás játékokat.

Saját jövőjével kapcsolatban elmondta, már tárgyalt a misimai klubbal a folytatásról, ugyanakkor még nem tudja, mit hoz a jövő.

"A mostani szerződésem május 5-ig szól, én azonban kértem, hogy a válogatott miatt egy hónappal korábban hazajöhessek, mert május 7-én már mérkőzést játszunk. Ezért cserébe azt ajánlottam, hogy a kieső egy hónapot a következő szezonbeli fizetésemből vonják le, de nehéz a helyzetünk, mivel a decemberi kupát a koronavírus miatt ki kellett hagynunk, az első két bajnokin sem tudtam játszani, így nem tudom, mennyire vállalják be azt, hogy az utolsó hónapban esedékes újabb kupán se legyek itt" - mondta Pádár.

A Toray Arrows a tízcsapatos bajnokságban 20 forduló után a hetedik helyen áll, de riválisainál három összecsapással kevesebbet játszott.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!