Palermói tenisztorna - Bondár párosa a döntőben

Sport, 2022.07.22

Bondár Anna a belga  Kimberley Zimmermann oldalán döntőbe jutott a Palermóban zajló 250 ezer dollár (100 millió forint) összdíjazású torna párosversenyében.

A harmadik helyen kiemelt duó a pénteki elődöntőben az elsőként rangsorolt Alexa Guarachi, Asia Muhammad chilei, amerikai kettőssel találkozott. Az első játszmában adogatóként mindkét páros szenvedett, a felek 5:5-ig úgy jutottak el, hogy három-három alkalommal vesztették el saját szervajátékukat. Végül a szoros és fordulatos rövidítésben Bondárék kerekedtek felül.

A folytatásban két brékkel a magyar érdekeltségű páros 3:0-ra elhúzott, de a rivális 4:4-nél utolérte, utána azonban Bondárék mindössze két labdamenetet veszítve lezárták 108 perces összecsapást.

Bondár a nap folyamán kikapott az egyes negyeddöntőjében.

A párosversenyben van másik magyar érdekeltség is az elődöntőben: Udvardy Panna az orosz Amina Ansba oldalán lép pályára a szombati programban.


Eredmények:

páros, elődöntő:
Bondár Anna, Kimberley Zimmermann (magyar, belga, 3.)-Alexa Guarachi, Asia Muhammad (chilei, amerikai, 1.) 7:6 (10-8), 6:4


korábban:

negyeddöntő:
Udvardy Panna, Amina Ansba (magyar, orosz)-Anna Danilina, Okszana Kalasnyikova (kazah, georgiai 2.) 7:6 (7-5), 5:7, 10-6


egyes, negyeddöntő:
Sara Sorribes Tormo (spanyol, 4.)-Bondár Anna (7.) 6:2, 6:3
Begu (román, 6.)-Parry (francia) 6:1, 6:3
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!