Sallai Roland csaknem két hónap után visszatért

Sport, 2022.10.30

Csaknem két hónap után ismét pályára lépett Sallai Roland, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Freiburg futballistája, aki szeptemberben szenvedett arccsonttörést.

A magyar válogatott támadó a Freiburg második csapatában szerepelt vasárnap, 79 percet töltött a pályán, és kiharcolt egy büntetőt a harmadosztályban az Oldenburg ellen.

Sallai az M1 aktuális csatornának vasárnap elmondta, nehéz időszak van mögötte hiszen majdnem elvesztette a látását, de bízik benne, hogy a jövő héten már ott lehet csapata Európa-Liga-mérkőzésén.

"Pozitívan nézem az elkövetkező időszakot, jó úton járok, és akkor tértem vissza, amikor az orvosok jósolták. Három hete egyénileg edzek, futok, úgyhogy jól éreztem magam a mai meccsen. A maszkom a fejeléseknél picit csúszkált, de végső soron nem zavart nagyon. Ha minden igaz, még három-négy hónapig kell használnom" - fejtette ki Sallai, majd arról is beszélt, hogy innentől a vezetőedzőn múlik, hogy mikor teszi őt vissza az első csapatba.

A 25 éves futballista kijelentette, fájt neki, hogy az utolsó két Nemzetek Ligája-meccsen nem lehetett ott a válogatottban, amelyeken szenzációsan teljesített szerinte a csapat. Hozzátette, azon van, hogy a következő két barátságos mecccsen ott legyen novemberben a nemzeti együttesben.

Sallai szeptember 3-án a Bayer Leverkusen elleni összecsapáson sérült meg súlyosan, amikor Jonathan Tah arcon rúgta, és a cipője a szemét is érte.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!