TV műsor

Sorozatban hatodszor a Ferencvárosé a női labdarúgó Magyar Kupa

Sport, 2021.05.05

Az FTC-Telekom női labdarúgócsapata sorozatban hatodszor hódította el a Magyar Kupát, miután 5-1-re legyőzte az Astra-ALEF HFC-Üllő együttesét a szerdai döntőben.

Labdarúgás - Sorozatban hatodszor a Ferencvárosé a női labdarúgó Magyar Kupa A zöld-fehérek hatodik sikerükkel immár egyedüliként vezetik az örökrangsort a László Kórház SC előtt, amely ötször diadalmaskodott. Az FTC 2015 és 2019 között megszakítás nélkül lett kupagyőztes, tavaly pedig a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt a sorozat és nem fejezték be, így nem hirdettek győztest.

Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban rendezett fináléban az esélytelenebb Üllő a második percben egy öngóllal vezetést szerzett, de a fővárosiak tíz perc alatt fordítottak, a második félidőben pedig újabb három gólt szerezve magabiztossá tették győzelmüket.

A mérkőzés előtt a magyar szövetség köszöntötte Markó Edinát, aki hét év után 2020 végén távozott a női válogatott szövetségi kapitányi posztjáról. A szakember 86 találkozón irányította a nemzeti együttest.


Női Magyar Kupa, döntő:
FTC-Telekom - Astra-ALEF HFC-Üllő 5-1 (2-1)
(MTI)

Galériánk

Labdarúgás - Sorozatban hatodszor a Ferencvárosé a női labdarúgó Magyar Kupa Labdarúgás - Sorozatban hatodszor a Ferencvárosé a női labdarúgó Magyar Kupa Labdarúgás - Sorozatban hatodszor a Ferencvárosé a női labdarúgó Magyar Kupa Labdarúgás - Sorozatban hatodszor a Ferencvárosé a női labdarúgó Magyar Kupa Labdarúgás - Sorozatban hatodszor a Ferencvárosé a női labdarúgó Magyar Kupa Labdarúgás - Sorozatban hatodszor a Ferencvárosé a női labdarúgó Magyar Kupa Labdarúgás - Sorozatban hatodszor a Ferencvárosé a női labdarúgó Magyar Kupa Labdarúgás - Sorozatban hatodszor a Ferencvárosé a női labdarúgó Magyar Kupa Labdarúgás - Sorozatban hatodszor a Ferencvárosé a női labdarúgó Magyar Kupa Labdarúgás - Sorozatban hatodszor a Ferencvárosé a női labdarúgó Magyar Kupa Labdarúgás - Sorozatban hatodszor a Ferencvárosé a női labdarúgó Magyar Kupa
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!