Strandröplabda Futures-torna - A negyeddöntőben búcsúzott az utolsó magyar páros

Sport, 2022.08.13

A magyar bajnok Hajós Artúr, Stréli Bence kettős a negyeddöntőben búcsúzott a Lupa-tónál zajló nemzetközi strandröplabda Futures Pro Tour-verseny szombati napján.

Az európai szövetség honlapja szerint a női mezőnyben a csoportjából egyedüliként továbbjutott Szabó Adrienn, Villám Csenge kettős a legjobb 12 között 2-0-ra kapott ki egy osztrák párostól, így kiesett.

A férfiaknál a csoportból a magyar bajnokokon kívül Oláh Botond és Dóczi Domonkos is bejutott az egyenes kieséses szakaszba, Petik Csanád és Udvarhelyi Márton, valamint Mikuláss Koch Marcell és Szabó Vilmos kettőse viszont mindkét csoportmeccsét elveszítve kiesett.

A 12 között Oláh és Dóczi két szoros játszmában maradt alul egy cseh párossal szemben, Hajós és Stréli azonban három szettben legyőzte thaiföldi riválisát, így negyeddöntőbe jutott.

Ott a magyarok nagy csatát vívtak a második helyen kiemelt litván Patrikas Stankeviciusszal és Audrius Knasasszal, ám a végén - a döntő szettet 15-7-re megnyerve - a rivális örülhetett, így minden magyar kettős számára befejeződött a viadal.

Vasárnap mindkét nemnél az elődöntőket és a döntőket rendezik a tízezer euró összdíjazású budakalászi viadalon.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!