Strandröplabda ob - Meglepetés-elődöntős páros a nőknél

Sport, 2022.08.06

Meglepetésre elődöntőbe jutott a Kun Stefánia, Szabó Anna páros a strandröplabdázók országos bajnokságának kétnapos fináléjában a budakalászi Lupa-tónál.

Az SRSE, valamint a Gödöllői RC játékosai múlt vasárnap az U22-es bajnokságot nyerték meg úgy, hogy előbbi 16, utóbbi pedig mindössze 15 éves. Az ob-döntőnek 12. kiemeltként vágtak neki, a nyolcaddöntőben a 9., a negyeddöntőben a hetedik helyen kiemelt kettőst búcsúztatták.

A négy között vasárnap reggel a másodikként rangsorolt Vasvári testvérek, Zsófi és Eszter várnak rájuk. A másik ágon a címvédő Szombathelyi Szandra, Villám Lilla duó ellenfele a negyedik helyen kiemelt Vaida Beáta és Gubik Hanna kettőse lesz.

A férfiaknál nem történt meglepetés, az első négy kiemelt jutott az elődöntőbe: ott a címvédő Hajós Artúr és Stréli Bence majd a Papp Mátyás, Soós Izsák párossal, míg a 2019-es bajnok Kiss Dániel és Rása Alex a Mikuláss Koch Marcell, Szabó Vilmos duóval csap össze.

Vasárnap a helyosztókat rendezik: az elődöntők 9 és 10 órától, a bronzmérkőzések 11 és 11.50 órától lesznek, a női finálét 12.50-től, a férfiakét 13.50-től rendezik. Az éremcsatákat az M4 Sport élőben közvetíti.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!