Szerződést hosszabbított a győri női kézilabdaklub francia irányítója

Sport, 2020.12.22

Kétéves szerződéshosszabbítást írt alá a múlt vasárnap befejeződött Európa-bajnokságon ezüstérmes, a torna legjobb játékosának (MVP) választott Estelle Nze Minko a magyar bajnoki és Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC női kézilabdaklubjával.

A győri együttes honlapjának keddi közleménye szerint a 29 éves irányítóról Bartha Csaba klubelnök azt mondta, eddig is "nagy erőssége" volt a csapatnak, melynek mostanra az egyik gólfelelősévé, valamint kulcsjátékosává vált.

"Teljesítménye és kvalitásai alapján egyértelmű volt, hogy szerződéshosszabbítást kínálunk neki" - mondta Bartha Csaba.

"Örülök, hogy a következő két évben továbbra is a Győri Audi ETO KC csapatában szerepelhetek, és biztos vagyok benne, hogy a legmagasabb célokért küzdünk majd. Ahogy idén, úgy a jövőben is minden trófeát be szeretnék gyűjteni közösen a csapattársaimmal" - nyilatkozta Estelle Nze Minko.

A francia válogatott játékos a 2019/20-as idény elején csatlakozott a győriek keretéhez, és eddig 25 bajnoki meccsen 124 gólt szerzett, a Bajnokok Ligájában 20 találkozón 84-szer volt eredményes. Minko a francia nemzeti csapattal 2016-ban olimpiai ezüstérmes volt, valamint 2017-ben világbajnokságot, 2018-ban pedig Eb-t nyert az együttessel.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!