Szerződést hosszabbított névadó szponzorával a Telekom Veszprém

Sport, 2022.06.15

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata négy évvel, 2026 nyaráig meghosszabbította szerződését névadó szponzorával.

A telekommunikációs cég a szerdai közleményében jelezte, hogy a megállapodás értelmében a következő négy évben tovább segíti a veszprémi klubhoz tartozó férfi felnőtt és utánpótláscsapatok munkáját. Kiemeli azt is, hogy a Magyar Telekom és jogelődjei 1997 óta támogatják a veszprémi férfi kézilabdaklubot, 2016 óta pedig a Telekom névadó szponzora is a felnőtt és utánpótláscsapatoknak. A cég telekommunikációs eszközökkel és szolgáltatásokkal is segíti a csapat sikeres felkészülését hazai és nemzetközi meccsekre, a csapat "otthonában", a Veszprém Arénában például wifi szolgáltatást biztosít az odalátogató drukkereknek.

"Büszkék vagyunk rá, hogy a Telekom Veszprém leghűségesebb támogatójaként kerek negyed évszázada állhatunk a csapat mellett, amely nemcsak hazánkban az egyik legsikeresebb, de a nemzetközi sportéletben is rangot vívott ki magának az évek során" - fogalmazott Rékasi Tibor vezérigazgató.

"A klub rendkívül elkötelezett szurkolótáborral rendelkezik, digitális megoldásainkkal igyekszünk az elkövetkező években az ő szurkolói élményükhöz is hozzáadni. Bízunk benne, hogy az elkövetkező négy évben is jelentős sikerekhez segíthetjük hozzá névadó szponzorként a Telekom Veszprémet" - tette hozzá.

Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója úgy fogalmazott: nagy megtiszteltetés és elismerés számukra, hogy a cég immáron hat éve a csapat névadó szponzoraként támogatja őket.

"A Telekom Veszprém csapata Magyarország egyik legsikeresebb férfi kézilabdaklubja és rekordbajnoka, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a 26 magyar bajnoki cím, a 29 Magyar Kupa-győzelem, a három magyar Szuperkupa-siker, ami mellett az együttes a kétszeres KEK- és a négyszeres SEHA-liga győztes" - tekintett vissza a sikerekre Csík.

Megjegyezte, a csapat eddig hétszer kvalifikálta magát a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe, amelynek fináléjában négyszer léphetett pályára.

"Büszkék vagyunk arra, hogy újabb négy szezonnal folytatódik ez a stabil partnerkapcsolat, amit további jó eredményekkel szeretnénk meghálálni. Folytassuk a közös munkát, együtt a sikerekért!" - zárta Csík Zoltán.

A Magyar Kupa-győztes, bajnoki második Veszprém szombaton és vasárnap a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében szerepel.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!