TV műsor

Szurkolói tárgyak a magyar labdarúgó válogatott szerelmeseinek

Sport, 2019.06.24

Amikor a stadionban felcsendül a magyar himnusz, és a tömeg egyszerre harsogja a „Ria, ria, Hungária” rigmust, abban mindig van valami varázslatos. Ilyenkor azt érzi az ember, hogy jó érzés szurkolónak, na és persze magyarnak lenni.

Football Fanshop
Hogyha labdarúgásunk nem is tartozik éppenséggel a világ élvonalába, attól még szeretjük a focit. Élőben szorítani kedvenc aranylábú ifjainkért pedig egy fokkal még izgalmasabb is, mint otthon a televízió előtt ülve. Rövid cikkünkben a magyar labdarúgó válogatott szerelmeseinek figyelmébe ajánlunk kifejezetten mutatós szurkolói tárgyakat.

A mez, melynek viselése büszkeséggel fog eltölteni

Piros, fehér és zöld színekben pompázik. Egyszerre sugall eleganciát, különlegességet és dicső múltat. Az Adidas munkatársai mindig kiváló munkát végeztek akkor, amikor a magyar
labdarúgó válogatott felszerelésének tervezésén dolgoztak.

Akár a hazai sötét, akár az idegenbeli fehér dressz mellett tesszük le a voksunkat, mindkét esetben jó döntést hozunk. A 100%-ban polyester felhasználásával készült mezben sétálva az utcán elismerő pillantások és dicsérő szavak kellemes kereszttüzében találhatjuk magunkat.

Méret tekintetében S-től XXL-ig választhatunk attól függően, hogy melyikre van szükségünk. Bónuszként tetszőleges névvel és mezszámmal szabhatjuk testre válogatott mezünket, melyen szerepelhet akár a kedvenc játékosunk, akár a becenevünk is.

Sálak és sapkák hűvösebb időre

A nemzetközi versenynaptár kiírásának következtében kedvenceink sokszor októberben, vagy éppenséggel novemberben lépnek pályára. Egy-egy késő őszi estén igencsak hűvösre fordulhat az időjárás, amellyel szemben védekezhetünk stílusosan is.

Erre a célra tökéletes választás lehet egy magyar címerrel ellátott sapka vagy sál. Előbbi védelmet nyújt a hideg, valamint a fejünkre zúduló csapadék ellen, míg utóbbi nemcsak a nyakunkban mutathat remekül, a himnusz éneklésénél hangsúlyt is adhat hovatartozásunknak.

Ha pedig egy napsütéses tavaszi délutánon a pálya mellett szurkolva a szemünkbe sütő napsugarak zavarnának minket a gondtalan meccsnézésben, akkor egy szurkolói sültössapka máris remek megoldást kínálhat.

Retro és modern kori labdák

Hallottál már az Aranycsapat világraszóló sikereiről? Szívesen nézel archív felvételeket az 50-es évek olyan sztárjairól, mint Puskás, Hidegkuti vagy Grosics? Most akár élőben is átélheted a régi idők fociját, hiszen a Football Fanshop kínálatában elérhető retro labda valósággal visszarepít a legendás korszakba.

Ha pedig inkább maradnál a modern kori labdáknál, akkor egy stílusos piros, fehér és zöld színekben pompázó labdával te lehetsz a legmenőbb a környéken.

Természetesen mindkét típusú labda 5-ös méretben áll a rendelkezésedre annak érdekében, hogy kitűnő játékszerként szolgáljon a legnagyobb esti derbikhez a barátaiddal.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!