Tálas Zsuzsanna a kaposvári röplabdaklubhoz szerződött

Sport, 2019.06.05

Válogatott feladóval erősítette meg keretét az 1. MCM-Diamant Kaposvári Női Röplabda Club, mely a következő szezonra szerződtette Tálas Zsuzsannát.

Az Extraligába frissen feljutott csapat szerdai sajtótájékoztatóján Orosz Ferenc ügyvezető-elnök jelezte, a klub célja az, hogy a nyolccsapatos mezőnyben harcban legyen a legjobb helyezésekért, ehhez pedig szükség van olyan játékosokra, akik a maguk posztján kiválóak, emberileg is nagyszerűek, és vezéregyéniségek lehetnek a pályán.

Tálas Zsuzsanna elmondta: megtiszteltetés számára, hogy egy olyan együttes tagja lehet, amely tíz éve folyamatos fejlődést mutat. Hangsúlyozta, hogy döntésében kiemelkedő szerepet játszott a vezetőedző, Sasa Nedeljkovic személye, akivel két évet dolgozott együtt Békéscsabán.

"Még nagyon sok van bennem, ezt szeretném is megmutatni magamnak és a magyar röplabdázásnak. Úgy gondolom, ez az edzővel, a klub vezetőivel és a csapattal sikerülni is fog" - mondta a bronzérmes Békéscsabától érkező 25 éves, 110-szeres válogatott, magyar bajnok és kupagyőztes játékos, hozzátéve: kellemes emlékek fűzik Kaposvárhoz, itt játszotta első felnőtt mérkőzését.

Orosz Ferenc emlékeztetett arra, hogy az egyesület bajnoki ötödik helyével az elmúlt tíz év legjobb eredményét érte el az előző szezonban. A csapat a nemzetközi porondon is szeretné megmérettetni magát, a szándéknyilatkozatot már elküldték a Challenge Kupa-induláshoz.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!