Továbbra is az élmezőny a cél a BVSC-Zugló vízilabdacsapatainál

Sport, 2021.09.07

A BVSC-Zugló férfi és női vízilabdacsapatánál is az a cél, hogy minimum megismételjék az előző idényben elért eredményeket, amikor mindkét gárda a negyedik helyen zárt a bajnokságban.

Szatmáry Kristóf, a BVSC-Zugló elnöke - aki gratulált a csapatok olimpia bronzérmes játékosainak - a keddi sajtótájékoztatón elmondta, bízik benne, hogy az ötkarikás szereplés egy újabb sikeres évet alapozhat meg a vízilabdázóknál, akik az egyesület legeredményesebb szakosztályát képviselik. Hozzátette, mindkét csapatnál együtt maradt a keret nagy része, ezért minimum szeretnék megismételni az előző szezon eredményeit.

Kemény Kristóf, a férficsapat vezetőedzője kiemelte, hogy a gárda a legutóbbi szezonban ott volt az élmezőny végén és már a legjobbaktól is el tudott csípni egy-egy pontot. Ezért foggal-körömmel küzdött, és nem lehet más célja, mint hogy ezt a pozícióját meg tudja őrizni és éremért játsszon a májusi világbajnokságot követő rájátszásban.

A szakember megjegyezte, a BVSC-nek az Eurokupában is az a célja, hogy az élmezőnybe kerüljön.

A női együttest irányító Petrovics Mátyás elmondta, a csapat készen áll arra, hogy bejusson a döntőbe, igaz, a női bajnokság csak hét hét múlva rajtol, addig még rengeteg munka vár a játékosokra. Hozzátette, az első fontos cél, hogy a novemberben rajtoló Euroligában jussanak tovább a csoportjukból.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!