Újabb olimpiai ciklusra meghosszabbította együttműködését a MOB és a Coop

Sport, 2021.06.30

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) és a Coop kereskedelmi lánc egy újabb olimpiai ciklusra meghosszabbította 25 éve tartó együttműködését.

"Pontosan ilyen partnerekre van szükségünk, mert a kiszámíthatóság és a stabilitás a legfontosabb, ezért nagyra értékeljük a folytatást" - jelentette ki a szerdai sajtótájékoztatón Kulcsár Krisztián MOB-elnök, aki felidézte, hogy regnálása során, 2017 tavaszán éppen a Coop volt az első szponzor, amelyik meghosszabbította szerződését a MOB-bal. Megjegyezte, az újabb egyezség az eddigi hat-hat nyári és téli játékok után újabb három olimpiát foglal magában, mert a július 23-án rajtoló tokiói mellett a jövő évi, pekingi téli játékok, valamint a 2024-es, párizsi nyári olimpia is beleesik ebbe a ciklusba.

A MOB elsőszámú vezetője a közelgő tokiói játékok kapcsán kiemelte, hogy a képviselt sportágak és az indulók számában jól állnak, mivel több magyar és több sportágban indul, mint öt éve Rio de Janeiróban. Hozzátette, reményeik szerint eredményességben is sikerül túlszárnyalni az előző olimpiát.

"Fontos a magyarság erősítése, ezért 1480 településen lévő 2240 boltunkban ráirányítjuk a figyelmet az élsportolóinkra" - mondta Pekó László, a CO-OP Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke, aki arról is beszámolt, hogy az igazgatóság egyhangúlag támogatta a szerződéshosszabbítást a MOB-bal.

Tóth Géza vezérigazgató a tokiói olimpiához köthető hathetes kampányról beszélt, melynek során a vásárlók a minden boltba kihelyezett hirdetőtáblánál szalagokra írva köszönthetik és buzdíthatják a magyar olimpiai csapat tagjait, akiknek a cég eljuttatja a magyar sportszerető emberek üzeneteit a japán fővárosba.

"Mindig egy csapat áll mögöttünk, amihez a szurkolók is hozzátartoznak, mert rengeteg pluszt ad nekünk a támogatásuk" - mondta Cseh László négyszeres olimpiai ezüstérmes és kétszeres világbajnok úszó, aki hozzátette, most azért is fontosak ezek az üzenetek, mert külföldi szurkolók, így értelemszerűen magyarok sem utazhatnak el az olimpiára.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!