Véget ért az összevont fallabda-verseny Szegeden

Sport, 2021.02.19

Farkas Balázs győzelmével ért véget a Szegeden megrendezett összevont fallabda-verseny. A B-osztályban Rózsa Barnabás szerezte meg az első helyet.

A világranglista 89. helyezett játékosa az A-kategóriában bizonyult a legjobbnak. A Világjátékokat is megjárt klasszis a szegedi döntőben Sebők Benedeket győzte le 3-0-ra. A további sorrend: Takács Benedek és Kamocsai Bendegúz – tudtuk meg Hoffmann Pétertől, aki szintén pályára lépett Szegeden, és egyben szervezői feladatokat is ellátott. Hoffmannt egyébként a későbbi győztes, Farkas Balázs búcsúztatta a legjobb 8 között.

„Mindenkinek nagyon hiányoztak a versenyek. Ez a teljes mezőnyön érzékelhető volt. Helyenként lehetett látni a több hónapos kihagyást, de volt egy-két nemzetközi színvonalú meccs is” – mondta szegedi viadal után a játékos-szervező Hoffmann Péter.

Farkas Balázs meglepődött a verseny színvonalán. „Mindenki küzdött minden egyes pontért. Nem gondoltam volna, hogy ilyen elszánt mezőny jön össze. A verseny hangulata is kimagasló volt, akárcsak a szervezés” – összegzett a TOP 100-as magyar fallabdázó.

A B-osztályban Rózsa Barnabás szerezte meg az első helyet, megelőzve Füzes Alexandert és Jeszenszki Zoltánt.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!