Vívó-vb - Népszerű a kampányfilm, megugrott a jegyeladás

Sport, 2019.06.07

Harmincezer "lájk" érkezett a júliusi olimpiai kvalifikációs vívó-világbajnokság csütörtökön bemutatott kampányfilmjére, amelyet ugyanolyan sikeresnek remél a hazai sportági szövetség vezetője, mint amilyennek a 2013-as, szintén Budapesten rendezett vébéé volt.

Csampa Zsolt elnök pénteken, az M1 aktuális csatornán beszélt a "Kind of Magic" című kampányfilmről, amelyben az egyik főszerepet a kardozó Szatmári András, a 2017-es év egyéni világbajnoka játssza.

A két teljes éjszakán át forgatott alkotást ugyanaz a produkciós iroda készítette, amelyik a hat évvel ezelőtti vb-ét. Vermes Iván rendező a beszélgetésben kitért arra, hogy el akarták kerülni a heroizáló megközelítést, inkább a könnyedséget, szellemességet, játékosságot állították középpontba.

Csampa Zsolt a hazai világbajnoksággal kapcsolatosan nem beszélt konkrét elvárásokról, örömmel nyugtázta viszont a növekvő érdeklődést, aminek jele az is, hogy megugrott a jegyvásárlás a világbajnokságra, amelyet a BOK Csarnokban bonyolítanak le július 15. és 23. között.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!