TV műsor

Luxfunk Party

2018.04.20 - Hungi Vigadó

buli

Luxfunk Party Kétszer már nagyot buliztunk a szegedi Hungiban, és eleget vártunk már, hogy harmadjára is megtegyük. De nem akárhogy: most összefogtunk a szegedi Funky közösséggel.

A Funky: nem csak zenei műfaj, hanem életérzés. Nem válogat. Mindenkihez szól, akiben Funky groove-ra indul be a libabőr. De nem csak mi hiszünk abban, hogy egy dögös Funky party-n mindenkinek helye van, aki hasonlóan érez. Ezért történt meg, hogy a Szeged City Funky Missionnel összekapaszkodva eldöntöttük, április 20-án közösen dübörögjük tele a Hungit a legjobb fekete zenékkel.
A Szeged City Funky Mission képviseli ugyanis a helyi Funky erőt: a régi szegedi Funky Party-kat felidézve tartanak napjainkban is bitang jó bulikat, többek között az alapító Mátrai Robinak köszönhetően, aki régimotoros szegedi lemezlovas. Legutóbbi Luxfunk Party-nk alkalmával kezdtünk együtt gondolkodni azon, hogy miért is bulizzunk külön-külön, ha együtt még jobb lehet? Hamarosan kiderítjük, mit hozunk ki az estéből közösen, de egy biztos: Funky lesz benne!
Úgyhogy küldjük a pacsit a szegedi és Szeged környéki rajongóknak, és bízunk benne, hogy példát mutathatunk közös gondolkodásból, összefogásból.

Az összefogást a DJ pulton belül is megvalósítjuk, tehát a Szeged City Funky Mission és a Luxfunk egyaránt képviselteti magát a lemezjátszók mögött. A Luxfunk csapatából a Szegedi szórakozóhelyeken szintén nem ismeretlen DJ Berry, a Szeged City Funky Missiontől pedig Mátrai Robi forgatja majd a fekete kedvenceket, várhatóan nagy egyetértésben. Őket a Luxfunk csapatának szintén oszlopos tagja, Ritmo kíséri Funky-gitárral.

Várunk tehát minden Szeged City Funky Mission és Luxfunk arcot, április 20-án Szegeden, a Hungi Vigadó nagytermében.

Belépőjegyek kétféleképpen válthatók:

Online elővételben április 20-án 10:00 óráig 1690 Ft-ért, itt:
https://www.luxfunkradio.com/shop/luxfunk-party-jegyek/luxfunk-party-jegy-2018-04-20-hungi-vigado-szeged/

Érkezéskor a helyszínen 2000 Ft-ért
Az online jegy Gold tagsággal féláron kapható!
Nem vagy még tag? Válts Luxfunk tagságot itt:
https://www.luxfunkradio.com/luxfunk-tagsagok/

Információk

Hol?

Hungi Vigadó
Szeged, Stefánia

Mikor?

2018.04.20
Kövess minket a Facebookon!