TV műsor

Szabó Balázs Bandája: Szegeden felejtett szavaim

2018.04.20 - JATE Klub

koncert

Szabó Balázs Bandája: Szegeden felejtett szavaim Négy év után új albummal jelentkezünk! A "Rajtad felejtett szavaim" lemezbemutató turné állomása Szegeden a JATE Klub.

Early bird jegyek: 1900 Ft (limitált, csak online) ELFOGYTAK!
Jegyár elővételben: 2400 Ft
Jegyár a koncert napján: 2900 Ft

Jegyek kaphatók a JATE Klubban munkanapokon 10.00-17.00 között, valamint online a Tixa oldalán: https://tixa.hu/szbb_szeged

Vendég: Muzsik és Volkova

Szabó Balázs, a multiinstrumentalista énekes és bandája sajátos zenei és szövegvilágot alakított ki, ebbe hívja újra és újra kalandozni követőit. Balázs hosszú utat járt be a zenei fesztiválok nagyszínpadáig: előadói pályáját egy szál gitárosként kezdte, de mára az ország egyik legnépszerűbb zenekarát vezeti. A magyar népzenét a könnyűzene különböző válfajaival és gyakran klasszikus zenei hangszereléssel ötvöző Szabó Balázs Bandája 2014-ben jelentette meg legutóbbi albumát, az Élet elvitelre címűt, ami szakmai és közönségkörökben egyaránt sikert aratott (2015-ben Fonogram díjjal is jutalmazták). Négy évvel az utolsó megjelenést követően tavasszal új nagylemezzel jelentkeznek, a "Rajtad felejtett szavaim" című album március végén jelenik meg, amit áprilisban egy lemezbemutató turné követ.

Információk

Hol?

JATE Klub
Szeged, Toldi utca 2.

Mikor?

2018.04.20
Kövess minket a Facebookon!