Autósok találkoztak Hódmezővásárhelyen

Autók, 2023.07.29

Szinte teljesen megtelt autóval a 3 Vidám Dugóhúzó Csárda és Rendezvény Ház melletti füves terület, ahol a hétvégén rendeztek első ízben márkafüggetlen autós találkozót.

Dodge Challenger SRT
Elsősorban a megyeszékhelyről és Hódmezővásárhelyről érkeztek autósok az I. Márkafüggetlen Garage 3 Vidám Dugóhúzás rendezvényre, de olyan résztvevő is akadt, aki határon túlról, egészen pontosan Romániából érkezett az eseményre. Nagyon sok autó ismerős lehetett már azoknak, akik rendszeres látogatói például a szegedi Autók&Kávé rendezvénynek, de természetesen akadtak új gyöngyszemek is. Az egész napos találkozó egyik legjobban várt programja természetesen az élményautózás volt, melynek keretében Kocsis Gergő a Dodge Challenger Hellcat-el, Puskás Erik a Lincoln Limuzinnal, valamint Kispál Roland a dízel szörnyeteg Ford F350-el kocsikáztatta meg az érdeklődőket a jótékonyság jegyében. A helyszínen becsületkasszákat is kihelyeztek, a beléjük dobott összeget pedig egy rászoruló alapítványnak fogják felajánlani a szervezők. A szokásos autómustra mellett többek között vicces hangnyomásméréssel, kerékcsere, felnikitartó, valamint autóhúzó versennyel is várták a bátrabbakat. A rendezvényen ugyanakkor megválasztották a legszebb autót és felnit, de díjat osztottak a legcsúnyabb gépjárműnek is. A férfiak sörivó, míg a hölgyek virslievő versenyen tehették próbára magukat.  



A találkozóra érkező autók között volt több nagyon szépen megépített BMW, Volkswagen, valamint Audi is. A Dodge Challenger Hellcat mellett például egy Lexus RC-F-et is láthatott a publikum, amely egy igen különleges autó, hiszen a pazar luxusáról ismert Lexus motorházteteje alatt 5.0 literes blokk teszi a dolgát, gyárilag 477 lóerővel. Ugyanakkor egy igényesen megépített E46 kupét, valamint egy Touringot is megcsodálhatott a publikum, nem is beszélve egy Audi 80 Coupe-ról, illetve egy Vw Passat kombiról, amely szintén vonzotta a tekinteteket. Olyan is akadt, aki inkább a kipufogójával, vagy a járműbe épített számos hangszóróval hívta fel magára figyelmet.  

A találkozó rendkívül jó hangulatban telt, talán csak az afrikai jellegű forróság volt egy kissé zavaró, de a sofőrök jól bírták a megpróbáltatásokat.  

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!