Csatahajók egymás ellen: Audi RS7 a Mercedes-AMG GT 63 S ellen

Autók, 2020.06.29

Korábban már több ízben dolgoztuk fel a CarWow csapata által készített videókat, most a csillagos és a karikás márka két zászlóshajója, egyben legerősebb négyajtós modellje, a Mercedes-AMG GT 63 S és Audi RS7 van soron.

Mercedes-AMG-GT63S-vs-Audi-RS7 Az RS7-et az Audi 4.0 literes ikerturbós V8-as motorja hajtja, melynek teljesítménye 591 lóerő és elementáris 800 Nm nyomaték, amely minden tekintetben erősebb elődjénél, ráadásul az erőátvitelről egy 8 sebességes pontos és gyors váltó gondoskodik.

Az ellenlábas sem semmi, hiszen a nagy bálna Mercit is egy szintén 4.0 literes V8-as ikerturbós mozgatja, méghozzá villámgyorsan. A GT 63 S erőforrása 630 lóerős és 900 Nm nyomatékkal bír, melynek segítségével a 4 ajtós luxus sportautó mindössze 3,2 másodperc alatt gyorsul fel százas tempóra. Nem rossz számok, a Merci tehát erősebb, viszont nehezebb is ingolstadti vetélytársánál.

No de melyik autó gyorsabb negyed mérföldön, ezt derítette ki Mat, a CarWow videóinak főszereplője, aki következetesen a Mercedes volánja mögött teszi próbára a GT 63 S menetteljesítményeit az Audi RS7 ellen. A csatahajók összecsapását egyértelműen behúzza valamelyik résztvevő, de hogy melyik, az csak a videóból derül ki. Hangot fel, indulhat a gyorsulás!

(Webrádió)

Címkék

Audi RS7 Mercedes-AMG GT 63 S CarWow
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!