Egy TikTok videóért akadályozta a forgalmat, büntetés lett a vége

Autók, 2021.08.28

Valószínűleg többször nem fogja spontán akadályozni a forgalmat az a lánycsapat, akik augusztus 22-én álltak meg járművükkel, hogy egy rövid videót vehessenek fel a TikTok-ra.

TikTok-Klaudia
Az influencerek egy részének rossz híre van, hiszen szinte bármit képesek lennének megtenni nézettségük és kétes hírnevük növelése érdekében. A videón is látható lánycsapat egyszer csak hirtelen megállt a forgalom közepén csak azért, hogy egy spontán videót vehessen fel, amelyet a TikTok közösségi oldalra felrakhatnak. Az akciónak a többi soffőr láthatólag nem örült annyira, egyébként a lányok valószínűleg azt a videóklippet szerették volna így promótálni, amelyben szerepelnek, hiszen a videó alatt az a bizonyos zene szól. Legnagyobb sajnálatukra azonban a történetre az albán rendőrség is felfigyelt, akik szankcionálták a történteket. A felvétel, amellyel a lányok dugót és veszélyhelyzetet okoztak augusztus 22-én történt. A híradások szerint a klipben is látható Mercedes E kabriót az egynruhások lefoglalták és a 21 éves sofőrre 50.000 lek-es, átszámítva 143.000 forintos büntetést szabtak ki. Az csak később derült ki, hogy a hölgynek még jogosítványa sem volt, ezért az autó tulajdonosát is felelősségre vonhatják, mert olyan személynek adta oda a járművet, akinek nem volt vezetői engedélye. 

@the_claudiaa

@kennaofficial_  @valeriadushku  @antonelacinaa  @fullmoon_production  @kastro.official  #fy

♬ original sound - klaudia_the_director

De nem ez az egyetlen eset, amikor valaki brahiból megállítja a forgamat veszélyes helyzetet előidézve ezzel. A mellékelt videón például egy Audi, egy BMW és egy Range Rover Sport látható, amelyet csupán azért állítottak meg, hogy kiszálljanak és hangossan bömböltessék a zenét, ezt pedig rögzítsék a világhálóra. Ez utóbbi esetben valószínűleg egy esküvő lehetett az öröm forrása. 


(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!