Gyakorlatilag fékezés nélkül hajtott egy irodaháznak egy autós

Autók, 2023.11.05

Egészen elképesztő videó került fel az internetre a napokban, amelyen az látható, hogy egy Honda Fit gyakorlatilag bármiféle lassítás nélkül csapódik egy épületbe.

Honda Fit baleset A nem mindennapi baleset az Amerikai Egyesült Államokban, egészen pontosan a massachusettsi Marlboroughban történt pénteken. Az IPG Photonics cég irodaházának biztonsági kamerája rögzítette az esetet, amelyet a rendőrök még mindig vizsgálnak, illetve próbálják belőle rekonstruálni, hogy mi történhetett. A kis Honda lehajtott a közelben lévő I-495-ös autópályáról, majd gyakorlatilag ugyanazzal a sebességgel haladt tovább, míg végül az épület bejáratába nem csapódott elementáris erővel. A Honda Fit az épület előtt látható beton oszlopot játszi könnyedséggel pattintotta ki a helyéről.  

Az autóban ketten ültek és csak az isteni gondviselésnek köszönhető, hogy az irodaház recepciósát nem gázolták halálra. Az autó sofőrjét és utasát eszméletlen állapotban szabadították ki a roncsok közül.  


Eric Christensen a város tűzoltóságának parancsnoka elmondta, hogy az autó gyakorlatilag bármiféle lassítás nélkül csapódott az épületbe és már az magában csoda, hogy a járműben ülők nem vesztették azonnal életüket, elképesztően szerencsésnek mondhatják magukat.  

A WCVB beszámolója szerint több mint 30 percig küzdöttek a mentőegységek egyáltalán azért, hogy kimentsék a két embert a roncsok közül. Azt egyelőre nem tudni, hogy az autó utasai milyen sérüléseket szenvedtek a brutális balesetben. Azt sem tudni pontosan, hogy a balesetet mi okozhatta, elképzelhető, hogy a sofőr rosszul lett, utasa pedig semmit sem tudott tenni annak érdekében, hogy lelassítsa vagy megállítsa a járművet.  
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!