Ön multimilliomos? Eladó egy Pagani Huayra BC

Autók, 2020.04.18

Amennyiben Ön dollár milliókon ül, akkor van egy rendkívül jó ajánlatunk.

Pagani Huayra BC
Eladó egy gyakorlatilag új Pagani Huayra BC, amelybe még ezer km-t sem hajtott bele autóbolond tulajdonosa. A Pagani mindössze 25 darabot épített a méregdrága és ultra ritka sportautóból, amelyből most egyik az Öné is lehet kedves olvasó. Igaz ami igaz, vaskos bankszámlával kell rendelkeznie az újdonsült vásárlónak, hiszen a 2017-ben épített műremek bizony nem olcsó mulatság.

Az autó tulajdonosa egy dan_am_i néven futó Instagram felhasználó, aki egyébként imádja és gyűjti is a szupersportautókat, sőt egy ilyen exkluzív kereskedésben is van érdekeltsége. A karbon test valami meseszép, nem is beszélve a hozzá tökeletes illő fekete papucsokról, amelyek mögött nagyon komoly piros féknyergek feszülnek. A Horacio Pagani által megálmodott minden egyes autó egy olasz műremek, ráadásul a szupersportautó mozgatásáról sem akármi, egy ikerturbós 6.0 literes AMG V12-es erőforrás gondoskodik, a maga "szerény" 789 lóerejével. A BC mindössze 3 másodperc alatt katapultál álló helyzetből százas tempóra.

Árat nem említ tulajdonosa de tekintve, hogy a "sima" Huayra és a Roadster változat is több mint 2,5 millió dollár körül cserél gazdát, ennek a BC kupénak valahol 3 millió zöldhasú lehet az ára.
(Webrádió)

Címkék

Pagani Huayra BC

Galériánk

Pagani Huayra BC Pagani Huayra BC
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!