Opelesek találkoztak a hétvégén Szegeden

Autók, 2019.08.18

Immár hagyományteremtő módon, a csongrádi megyeszékhelyen tartották meg az Opel járművek szerelmesei méltán népszerű találkozójukat, a Hungarian Blitz Weekend-et.

XV. Hungarian Blitz Weekend
Az idei már a 15. volt a sorban, amelyre akár csak tavaly, idén is a Szegedi Partfürdő és Kemping területén került sor. A Magyar Opel Tulajdonosok Egyesületének (MOTE) szervezésében megtartott esemény programjai között szerepelt autós ügyességi szlalomverseny éppúgy, mint drift, illetve gymkhana bemutató. A szombati napon már a vetélkedőké volt főszerep, ahol többek között hengerfej hajító verseny, valamint kipufogóhang és autós szépségverseny várta az érdeklődőket. A nagyszabású Opel találkozóra több mint száz autó érkezett, melyek között régi Rekordokat, Mantákat, sőt egykor szebb napokat megélt Calibrákat is felfedezhetett a figyelmes szemlélődő. A szépen restaurált példányok mellett természetesen a modernebb vonal is képviseltette magát, hiszen szépen fóliázott D Corsa OPC-t, számos H Astrát, sőt új Insigniát is lehetett látni a Tisza part mellett. Nem hiányozhatott a rendezvényről a Bara Kárpit szénné alakított Combója sem, amely szinte minden rendezvényéről díjjal tért haza, nem is csoda, hiszen ilyen igényesen átalakított extrém kisteherszállítót külföldön is csak elvétve látni.  

Beszéljenek helyettem a képek, hiszen rengeteg szépen átalakított F Astra GSI-t, B Corsát, G és H Astrát is lehetett látni a rendezvényen, amely augusztus 18-án reggel zárja kapuit, remélhetőleg csak jövő nyárig.

(Webrádió)

Címkék

XV. Hungarian Blitz Weekend Opel Bara Kárpit
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!