Presztizs városban és terepen, Jeep Grand Cherokee

Autók, 2018.09.07

A Jeep Grand Cherokee egy tökéletes terepjáró, amely a városi utakon és az autópályán is képes megmutatni igazi erejét.

Jeep Grand Cherokee A prémium minőséget és értékeket képviselő Jeep minden részletében a kényelmet, a biztonságot és a sokoldalúságot szolgálja. A benne rejlő erőt pedig nem fél kimutatni ha szükséges. Az elegancia mintapéldája minden kihívással bátran néz szembe, miközben új szintre képes emelni az egyediséget, az egyéniséget és a kézműves munkát. A 16 és 20 millió forint között értékesített autónak 7 különböző színárnyalata közül is választhatunk, hogy még inkább kifejezhessük vele egyéniségünket.

Felsőfokú eleganciájával hódít a Jeep Grand Cherokee

A legújabb Jeep Grand Cherokee vezetése felemelkedő érzés, mivel nem kell lemondanunk a kényelemről, sem a stílusról, sem a luxusról. Mindezek mellett a terepjárókra jellemző magabiztosság és erő is sugárzik már a külsőről is. A Cherokee hátsó része nagy lámpatesteket, áramvonalas szárnyat és LED-es fényszórókat kapott. A nagy üvegfelületek, a rendelhető dupla kipufogóvégek és a sapka nélküli üzemanyagnyílás mind egyedivé teszi e nagyszerű járművet, az alacsony lökhárító pedig kimondottan ennek a típusnak a sajátossága. A gyönyörű formát a gyönyörűen lekerekített ívek, a sportos megoldások és a felhasznált anyagok prémium minősége határozza meg – írj a jeepfehervar.hu

Nem csak kívül, belül is csodálatos a Cherokee

A futurisztikus belső tér kialakításánál gondosan ügyeltek az egyes elemek elrendezésére, a modern technológia becsempészésére és a fennkölt stílusi megjelenésre. A beltérben velúr-szerű tetőkárpit, ferdén szabott, steppelt anyagú üléshuzatok és Laguna bőrborítás várja az utasokat. A fa betétekkel pedig még barátságosabbá és stílusosabbá tették a hangulatot. A luxuskategóriájú bőr a műszerfalakon is megjelenik és a középkonzolon át a kesztyűtartóig tart. A rendelhető átlátszó napfénytető is elektromosan vezérelhető a modern, 8. 4 colos színes kijelzős vezérlőpulton, akárcsak az autó minden egyes eleme. A Uconnect rendszer pedig a komfortos utazást teszi még kényelmesebbé. Egyszerűbbé válik a szórakozás, a kommunikáció, a navigáció és a különböző rendszerek összehangolt irányítása is. A nagy teljesítményű hangszórók és a többcsatornás hangfeldolgozó pedig még a fiatalabb utasok szívét is meg fogja dobogtatni. A 7 colos központi kijelzőn pedig útközben minden hasznos információt áttekinthetünk és nyomon követhetünk.

A Cherokee mindenből többet nyújt!

A Jeep Grand Cherokee egy új szintre emeli a vezetés és az autózás élményét. A technológiai újításoknak köszönhetően mindent tud, amit egy luxus autónak tudnia kell. Teljesen személyre szabható 7 colos központi digitális információs kijelző, navigációs rendszer, zenelejátszó, időjárás mód választó, menetstabilizáló és felfüggesztés beállító rendszer segíti az utazást.

A Uconnect rendszer a szórakozásunkért felel, még a 4x4 kerék meghajtás segít leküzdeni az időjárás és az útviszontagságok elemeit. A Cherokee mindent tud, amit egy terepjárónak tudnia kell, sőt, még annál is többre képes!

(X)
(Webrádió)

Címkék

Jeep Grand Cherokee

Galériánk

Jeep Grand Cherokee Jeep Grand Cherokee
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!