Részeg férfi tört be egy Ferrari márkakereskedésbe

Autók, 2023.07.29

Egy autót ellopott, további négyet pedig megrongált egy részeg 29 éves az Amerikai Egyesült Államokban.

Ferrari SLC
Egy 29 éves utahi férfinak italozás közben jutott eszébe az az őrült ötlet, hogy lop magának egy Ferrarit az egyik márkakereskedésből. A részeg férfi "hirtelen felindulásból" betört a Salt Lake City-ben található márkakereskedésbe, ahonnan egy autót sikerült is ellopnia, miközben négyben pedig kárt okozott. Ahogy a férfi hajtott ki a szupersportautóval négy méregdrága Ferrarinak összetörte az üvegét, de volt amelyiknek az ajtaját is.  

A nem mindennapi incidens múlt vasárnap történt, a férfi pedig nagyon egyszerű módját választotta a kereskedésbe történő bejutáshoz, egész egyszerűen egy kővel bezúzta a kirakatot. A tolvaj, aki egyébként az egész napot italozással töltötte, rövid keresgélés után akadt rá álomautójára, amelyet csak azért tudott elkötni, mert a slusszkulcsot a középkonzolon hagyták.  

A férfi nem sokat autókázhatott álmai tárgyával, mert hamar elfogták. A rendőrségi közlemény azt nem említi, hogy a tolvaj melyik modellt választotta, csak azt tudni, hogy 600 ezer dollárba került. Tekintettel az összeg nagyságára, a 29 éves férfi vélhetőleg egy SF90 Stradale-t vagy egy Spidert köthetett el, a többi modell ugyanis valamivel olcsóbb az USA-ban.

A KSL közleménye szerint a részeg férfit az autópálya rendőrség járőrei fogták el az I-215-ös, illetve a State Street kijáratánál, ahol a tolvaj épp hátrahagyta az autót.

A 29 éves utahi férfit 3 rendbeli tulajdon elleni szabálysértéssel, lopással és betöréses lopással is megvádolták. Reméljük, hogy a biztosítótársaság fedezi a kereskedés kárát, amelyet legalább 100 ezer dollárra rúghat.  

Fotó: Illusztráció
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!