450.000 forint nyomravezetői díj a Budapesti körúti dohánybolti rablóért

Belföld, 2024.03.20

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője 450.000 forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki olyan érdemi információval szolgál, amelynek segítségével a rendőrség elfoghatja azt a férfit, aki 2023. december 21-én kirabolt egy Budapesti körúti dohányboltot.

Dohánybolti rabló Amint arról portálunkon korábban több ízben is beszámoltunk, 2023. december 21-én egy ismeretlen férfi rabolt ki egy dohányboltot a Budapesti körúton Szegeden. A rabló egy lőfegyvernek látszó tárgyat fogott az eladóra, majd a kassza tartalmával sietve elhagyta a helyszínt. A rendőrök hosszú órákig helyszíneltek, még a környező házakat is átfésülték a rabló után kutatva, volt akit ki is hallgattak.

A rabló közel 170 cm magas, átlagos testalkatú férfi, aki a bűncselekmény elkövetésekor kapucnis pulóvert, világosbarna sapkát viselt, továbbá az arcát egy orvosi maszkkal takarta el.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság a közösségi oldalán osztotta meg a hírt, mely szerint a kapitányság vezetője 450.000 forint nyomravezetői díjat ajánl fel annak, aki érdemi információval szolgál az elkövetőről.

A rendőrség annak fizeti ki a díjat, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét ugyanakkor bizalmasan kezeli.  

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel összefüggésben információval rendelkezik, hívja a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámát, illetve a névtelenség megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!