A baktói és a tápéi kiskertekben is utakat újít fel az önkormányzat

Belföld, 2024.04.24

A baktói és tápéi kiskertekben zajló útfelújítási munkálatokról tájékoztatta a sajtót Szécsényi Rózsa önkormányzati képviselő szerda délelőtt.

Javítási munkálatok Mint a képviselő elmondta, az utóbbi időben nagyon sokan döntöttek, illetve döntenek úgy, hogy a baktói, illetve a tápéi kiskertes városrészbe költöznek, amelynek az infrastruktúra fejlesztését a szegedi önkormányzat mindig is kiemelten kezelte.  

Jelenleg három helyszínen is útfelújítási munkálatok zajlanak Szeged kiskertes városrészében, egy a baktói, kettő pedig a tápéi városrészben.  

A rekonstrukció a tápéi kiskertekben a János-Ér, illetve a Sziliszék utat, míg Baktóban az Erdész utcát érinti. A felújítás közel 2 kilométernyi útszakaszt és mintegy 10 ezer m2 aszfaltburkolatot érint, amelyből a leghosszabb a János-Ér út, amely körülbelül 1,2 km hosszan újul meg.  

Az útfelújításokat az önkormányzat kizárólag saját forrásból, közel 50 millió forintból végzi el - tette hozzá Szécsényi Rózsa, aki megjegyezte, hogy a vállalkozó május elejére fejezi be a munkálatokat a tervek szerint.  
(Webrádió)

Címkék

Szécsényi Rózsa Útfelújítás Kiskertek
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!