A Belügyminisztérium online felmérést végez a köznevelést érintő kérdésekről

Belföld, 2024.05.17

A Belügyminisztérium hatodik alkalommal kéri ki a szülők és a pedagógusok véleményét online kérdőíven az iskolai ügyekről, köznevelést érintő kérdésekről - közölte a minisztérium pénteken az MTI-vel.

Azt írták, hogy a most közzétett kérdőívek elsősorban a kölcsönös kommunikáció lehetőségeivel, a tanulók digitális oktatáshoz való hozzáférésének, tanórán kívüli elfoglaltságainak kérdéseivel, valamint a mentális egészség, a káros hatásoktól, szenvedélyektől való védelem problémáinak feltárására irányulnak. Emellett több, a célcsoporthoz kapcsolódó véleményalkotási lehetőségnek is teret adnak - tették hozzá.

A minisztérium közlése szerint az érintettek a KRÉTA és a KIR-rendszereken keresztül kapnak értesítést az új kérdőívekről, amelyek kitöltésére 2024. június 14-én éjfélig van lehetőség.

Az előző években kitöltött kérdőívek alapján megállapítható, hogy a beérkezett válaszok megfelelő lehetőséget biztosítanak a kölcsönös együttműködésre, ezért a tárca fontosnak tartja, hogy minél többen éljenek a válaszadás lehetőségével - emelték ki.

A közlemény szerint a kérdőívek kitöltése anonim módon történik, semmilyen személyes adat megadása nem szükséges.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!