TV műsor

A Demokratikus Koalíció közleménye

Belföld, 2020.02.27

    Budapest, 2020. február 27., csütörtök (OS) - Egy rakás Fidesz-közeli embert támogatott a Szerencsejáték Zrt. - A Demokratikus Koalíció minden áron megszerzi és közzéteszi a mutyi-iratokat!

Sajtóinformációk szerint a Szerencsejáték Zrt. gáláns szponzori pénzekkel tömte ki a NER jeles képviselőit Sarka Katától Kovács Ákoson keresztül Szijjártó Péter testvéréig.

A Demokratikus Koalíció közérdekű adatigényléssel kikéri a gyanús szerződéseket. Elég feltűnő, hogy most már naponta hullanak ki a fideszes csontvázak és haveri pénzosztogatások a szekrényből. Elég világosnak tűnik, hogy a NER élharcosai két kézzel lapátolják ki az adófizetők pénzét, a közpénzt az országból. Mi, európai magyarok azonban nem fogjuk szó nélkül elfogadni az intézményesített lopást, perelni fogunk minden esetben, amíg meg nem kapjuk és közzé nem tehetjük a mutyi-iratokat!

Sebián-Petrovszki László
országgyűlési képviselő
DKKiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!