A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségének közleménye

Belföld, 2024.05.15

    Budapest, 2024. május 15., szerda (OS) - Szombathely után Debrecen ad otthont a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége (LESZ) országos Telefonos Napi szakmai konferenciájának. A résztvevő önkéntesek és szakemberek az ifjúsághoz kapcsolódó hívástartalmakkal, a különböző veszélyforrásokkal, a kapcsolódó prevenciós tevékenységekkel kapcsolatban hallhatnak előadásokat és kerekasztal beszélgetésekben vehetnek részt.

A LESZ Debrecenben tartandó Telefonos Napi szakmai rendezvényén középpontba helyezi a fiatal hívókkal folytatott segítő beszélgetések tapasztalatait, az őket érintő problémákat, veszélyforrásokat és a megelőzés lehetőségeit. A szövetség meghívott vendégei a Kék Vonal, az IMSZ, az Áldozatsegítő Központ,a Drog Stop Budapest Egyesület, a Drogkutató Központ, a 112-es segélyhívó vonal és az NNGYK szakemberei. A konferencia lehetőséget biztosít a különböző állami és civil szervezetek képviselőinek tapasztalatcseréjére, az együttműködési lehetőségek továbbfejlesztésére. A szakmai program az Ifjúsági Házban a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával valósul meg.

Információk: Dudás Erika [email protected]



Kiadó: Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!