A Pick Pack Pont csomagküldő szolgáltatás

Belföld, 2020.08.12

Manapság már nem a posta nyújtja az egyetlen lehetőséget a csomagok feladására és kézbesítésére, hanem vannak sokkal egyszerűbb és gyorsabb ajánlatok is. A háztól házig való csomagküldés mellett a csomagpontok is népszerűek, cikkünkben a Pick Pack Pont csomagpontot mutatjuk be.

Csomagnet Csomagküldés manapság 

Csomagot feladni ma már gördülékeny folyamat, mivel amellett, hogy az egész folyamat intézhető online, még a kézbesítés ideje sem lesz több néhány munkanapnál. A háztól házig való szolgáltatások keretében a futár egészen az ajtónkig fárad a feladandó csomagért, és a címzetthez is hasonlóan szállítja el azt, de csomagpontra is kérhető a küldemény, ha valaki nem tudja vagy nem szeretné a futárt az otthonában fogadni. A belföldön való csomagküldési lehetőségekről a Csomagnet.hu weboldalán érdemes tájékozódni.  

A Pick Pack Pont csomagpontról 

A Pick Pack Pont csomagpontok szolgáltatásának lényege, hogy csomagpontból csomagpontba szállítanak, a Sprinter futárszolgálat segítségét igénybe véve. Lefedettségük nagy, Magyarországon 190 településen 600 átadó-átvevő hely van, így mindenki megtalálhatja azt a helyet, ahol a legkényelmesebben át tudja venni a csomagot. Csomagpontok frekventált helyeken vannak, lehetnek a különböző újságárusok, illetve a benzinkutak, valamint néhány üzlet, mint a Playersroom vagy a Sportfactory. Ezek rugalmas nyitvatartása miatt a csomag átvétele akár esti vagy hétvégi időpontban is megoldott.  

A csomagfeladás is hasonlóan történik: a csomagpontra kell fáradni, és ott rövid adminisztráció után már el is kezdődik a folyamat, a Sprinter futárja hamarosan megérkezik a csomagért, és azt a kiválasztott csomagpontra szállítja.  

Pick Pack Pont árak

A Pick Pack Pont szolgáltatásért nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni, akár már nettó 990 Ft-tól elérhető a belföldön való csomagkézbesítés ára. A fizetés is rugalmas, és akár az utánvét opció is igénybe vehető, ha ez a kényelmesebb megoldás. A legtöbb csomagponton bankkártyával is lehet fizetni, így nem kell feltétlenül készpénzt sem magunkkal vinni, ha elfáradunk a kézbesített csomagunkért.  

A csomag felvétele a csomagponton 

A csomag érkezéséről a címzett értesítést kap, ezt követően pedig 5 munkanapja van arra, hogy átvegye a csomagot tetszőleges időpontban. A rendelést bárki átveheti, aki a csomagcímkén szereplő nevet vagy a rendelési azonosítót meg tudja mondani. Az átvevőnek igazolnia kell magát, és átvételi bizonylatot kap arról, hogy a küldeményt átvette.

Rendelésleadás a Csomagnet.hu-n keresztül 

Nem csak a Pick Pack Pont saját oldalán keresztül lehet megrendelni a szolgáltatásukat, hanem a partneri együttműködés keretében a Csomagnet.hu oldalon keresztül is, sőt, itt még kedvezményesebb árakkal lehet találkozni!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!