A Fidesz-frakció közleménye

Belföld, 2017.11.14

(OS) - A baloldal ugyanazt a gazdaságpolitikát folytatná, amivel egyszer már tönkretette az országot - Reagálás a GDP adatokra

Gyurcsány és a szocialisták kormányzásával ellentétben ma tartós növekedési pályán van és eladósodás nélkül tud növekedni a gazdaság. A gazdasági sikerekből az adócsökkentések és a béremelések révén a magyar családok, a munkavállalók, a nyugdíjasok és a vállalkozások is részesülnek.
2010 előtt úgy tűnt, hogy összeomlik a magyar gazdaság, belefulladunk az államadósságba, a munkanélküliségbe, a korrupt, pazarló gazdálkodásba és csődöt jelenthet az ország. A baloldal alkalmatlansága miatt Magyarország teljesen elveszítette gazdasági önrendelkezését, IMF-hitelen élt, kilenc éven át túlzottdeficit-eljárás alatt állt, és a magyar családok sorozatos megszorításokat szenvedtek el. Gyurcsány és a szocialisták ma is ugyanazt a gazdaságpolitikát folytatnák, amivel egyszer már tönkretették az országot.

Fidesz-frakció Sajtóosztály


Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!