Aszfalt kerül a Vályogos utca hiányzó szakaszára

Belföld, 2024.05.21

Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata tovább folytatja az útfelújításokat a városban, melynek következő üteme a kiskundorozsmai Vályogos utca még le nem aszfaltozott szakaszát érinti.

Javítási munkálatok A részletekről Fodor Antal tájékoztatta a sajtó képviselőit kedd délelőtt. Az önkormányzati képviselő kérdésünkre elmondta, hogy a Vályogos utca még le nem aszfaltozott szakaszának munkálatai kezdődnek el, amely a Mátyás király utcától a Bence utcáig tartó útszakaszt foglalja magába. A Vályogos utca ezen szakaszának leaszfaltozásának köszönhetően csökkenhet a Mátyás király és Törő utcára nehezedő forgalmi nyomás. A felújításnak köszönhetően a járművek a Kamilla, a Bródy Mihály és a Bence utcákról is az aszfaltozott Vályogos utcára tudnak majd ráhajtani.  

A szegedi önkormányzat a Vályogos utca 217 méteres szakaszának aszfaltozását saját forrásból, mintegy 10,4 millió forintból finanszírozza - tette hozzá Fodor Antal, aki ugyanakkor megjegyezte, hogy Vályogos utca jelentős része aszfaltozott, amit 3 évvel ezelőtt saját képviselői keretéből finanszírozott.
(Webrádió)

Címkék

Vályogos utca Fodor Antal Aszfaltozás
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!