Időjárás
meteoblue
TV műsor

Az Én Kint Egyesület a Békéért és Fejlődésért közleménye

Belföld, 2021.11.24

    Budapest, 2021. november 24., szerda (OS) - UX/UI Workshop Debrecenben_Innovate MeOut

Hatodik állomásán az Innovate MeOut Hungary eseménysorozat
Országos, több mint 10 napos eseménysorozatot szervez a MeOut Csoport Innovate MeOut Hungary név alatt. Hét magyar városban, összesen 13 program kerül megrendezésre november 11-25. között, amelyeknek központi témája az innováció.

November 23-án Debrecenben a UX/UI (UX "user experience", UI "user interface") világával ismerkedhetnek meg az érdeklődő fiatalok. Érdemes megemlíteni, hogy egy UX szakember számára a legfontosabb, hogy az általa tervezett termék a célfelhasználó számára a lehető legjobb élményt nyújtsa használat közben, míg a UI inkább a részletekre fókuszál, színekre, betűtípusokra, sokkal inkább a "külsőségekre". A MeOut a rendezvénnyel fel kívánja hívni a fiatalok figyelmét ennek fontosságára, főleg a mai világban, és szeretnék, ha a vidéki fiatalok is jobban megismerkedhetnének ezzel a területtel.

Az esemény a MeOut Csoport Innovate MeOut Hungary innovációs programsorozat része, amely a V4, Nyugat-Balkán és a Keleti Partnerség országainak bevonásával kerül megszervezésre. Kiemelt szakmai partnerek: Input Program, DebTech meetup és a Mindtech Apps.

Kiadó: Én Kint Egyesület a Békéért és Fejlődésért

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!