Balázsék Szegeden, a városba látogat a Délutáni Roadshow (Frissítve)

Belföld, 2024.05.24

Országjáró körútja zárásaként pénteken Szegedre látogat a Délutáni Roadshow Sebestyén Balázzsal, Rákóczi Ferivel és Ráskó Eszterrel.

Balázsék Szegeden Talán senkinek sem kell bemutatni a Rádió 1 reggeli műsorának sztárjait, akik minden reggel humorral fűszerezett műsorukkal szórakoztatják a rádióhallgatókat. Vadni Jani ugyan kivált a trióból, de érkezett Ráskó Eszter, akinek hamar sikerült betöltenie az űrt, amelyet Jani hagyott.  

Sebestyén Balázsék üveg "kalitkája" már Szegeden van, hiszen a Napfényfürdő Aquapolis parkolójában kaptuk lencsevégre az élő kitelepülés helyszínéül szolgáló stúdiót, ahonnan a trió péntek délután szórakoztatni fogja a közönséget a helyszínen és az éterben egyaránt.  

A nagy nevettetők Győrben kezdték országjárásukat pünkösdhétfőn, majd Zalaegerszeg, Veszprém és Pécs következett. Az élő kitelepülés utolsó állomása pedig Szeged lesz, a helyszín pedig a Magyar Ede tér vagy ha úgy jobban tetszik, akkor a Lófara.  

Balázsék nem érkeznek üres kézzel, hiszen napi százezer forintot lehet nyerni a Master Good, illetve a Burger King jóvoltából, de a kütyük szerelmesei még okosórát is nyerhetnek a Dreher 24-nek köszönhetően.  

Sebestyén Balázsék tehát most pénteken, délután 17 órától este 8 óráig láthatóak és hallhatóak a Magyar Ede téren Szegeden.

A munkálatok péntek délelőtt már megkezdődtek, részben lezárták a helyszín, REÖK előtti Magyar Ede tér egy részét. 
(Webrádió)

Címkék

Sebestyén Balázs Rákóczi Ferenc Ráskó Eszter Rádió 1 Élő kitelepülés Szeged Magyar Ede tér Balázsék

Galériánk

Balázsék Szegeden Balázsék Szegeden Balázsék Szegeden
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!