Bochkor Gábor és Lovász László Szegeden

Belföld, 2023.05.09

A héten öt vidéki nagyvárosba települ ki a Retro Rádió stábja, hogy Bochkor Gábor és Lovász László így köszönje meg a hallgatótáboruknak, hogy ilyen sokan vannak.

Bochkor Gábor turné A Retro Rádió népszerű reggeli műsorát 1.386.000-en követik, melynek köszönhetően a Bochkor-Lovász páros vezetik Magyarország legnagyobb reggeli rádiós közösségét. A sikert Bochkorék egy öt vidéki nagyvárost érintő turnéval szeretnék megköszönni hallgatóiknak, melynek keddi állomása Szeged.  

A népszerű rádiós és tévés műsorvezető kedd reggel 6 órától löki a sódert Lovász László kollégájával a szegedi Aradi vértanúk terén felállított üvegkalitkában. A térre mintegy százan gyűltek össze, hogy élőben is megtekinthessék kedvencüket. Bocsikék autogramokat is osztogattak hallgatóságuknak. A téren egy színpadot is felállítottak, ahol egy városi vagy környékbeli zenekar lép fel, akiket a hallgatók ajánlásaik és szavazataik alapján választottak ki, Szegeden a Gypo Circus-ra esett a választás, akik Szirota Jenniferrel kiegészülve lépnek fel.

Aki szereti Bochkorékat még nincs elkésve, hiszen délelőtt 10 óráig munka közben, élőben is megtekintheti kedvenceit. A Retro Rádió 1. 386.000 Turné Szeged után Pécsen folytatódik, majd Szombathelyre és Győrbe is ellátogat a népszerű műsorvezető páros.  
(Webrádió)

Címkék

Bochkor Gábor Lovász László Retro Rádió Szeged Aradi vértanúk tere

Galériánk

Bochkor Gábor turné Bochkor Gábor turné Bochkor Gábor turné
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!