Felújítás miatt bezárt az Árkád Szegedben található KFC

Belföld, 2024.01.17

A szegedi csirkefanatikusoknak rossz hírünk van, ugyanis a hét elején lefalazták az Árkád Szegedben található KFC éttermet, mert teljesen megújul.

KFC felújítás Árkád Szeged Piros táblák jelzik, hogy a gipszkarton fal mögött lázas munka folyik és hamarosan megújul a Harland Sanders alapító képmásával is azonosított gyorsétterem-lánc Árkád Szegedben található vendéglátóhelye. Portálunk információja szerint a munkálatok mintegy hónapig zajlanak majd, vélhetőleg február közepén nyit ki újra a szegedi Árkád ételudvarában található KFC.  

A KFC egyébként a világ mintegy 137 országában megtalálható, Szegeden összesen 3 vendéglátóegységük van. Magyarországon az első KFC éttermet még 1992-ben nyitották meg a budapesti Király utcában. A KFC egy mozaikszó, amely a Kentucky Fried Chickent jelenti, azonban a cég 1991-ben hivatalosan is törölte a teljes nevüket és csak a rövidítést használják, ugyanis ezzel szeretnék elkerülni az egészséges étkezés hívei között a fried (sült) kifejezés negatív visszacsatolását.  

A KFC imádóknak azonban nem kell aggódnia, hiszen nem maradnak különlegesen fűszerezett csirkecomb nélkül a felújítás ideje alatt sem. Szegeden az alábbi két helyen még vásárolhatunk a KFC kínálatából:

KFC Szeged Kárász 
6720 Szeged, Kárász utca 16.
Telefon: 06707950924

KFC Szeged Napfény Park DT
Szabadkai út 7.  
Telefon: 0604796669
(Webrádió)

Címkék

KFC Árkád Szeged
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!