Fidesz: a baloldal megélhetési válságot és brutális megszorításokat hozott a magyarokra

Belföld, 2022.06.23

A baloldal megélhetési válságot és brutális megszorításokat hozott a magyarokra - reagált a Fidesz csütörtökön Barkóczi Balázs (Demokratikus Koalíció) nyilatkozatára.

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében álságosnak nevezte, amikor "Gyurcsányék" beszélnek áfacsökkentésről.

Kiemelték: amikor a baloldal hatalmon volt, minden élelmiszer áfáját emelte, ráadásul a legtöbb élelmiszer esetében több mint duplájára növelték azt. A baloldal megélhetési válságot és brutális megszorításokat hozott a magyarokra - tették hozzá.

Ezzel szemben a Fidesz-KDNP már az elmúlt években több termék esetében jelentős áfacsökkentést vezetett be - hívták fel a figyelmet, megjegyezve, hogy a baloldal ezek közül egyiket sem támogatta.

Hangsúlyozták: a Fidesz-KDNP mindent megtesz azért, hogy megvédje a magyarokat a háborús inflációtól és annak káros gazdasági következményeitől, ezért több termék árát befagyasztották.

Azonban, ha a baloldalon múlna, sem élelmiszerárstop, sem benzinárstop, sem kamatstop és rezsistop sem lenne, helyette a magyar emberekkel fizettetnék meg a háború költségeit - fogalmaztak a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!