Fidesz: meg kell vizsgálni, mennyibe kerül Janiczak Dávid "privát szórakozása" az ózdiaknak

Belföld, 2020.01.14

A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a "privát szórakozásai" mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek - közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

A fideszes politikus felháborítónak nevezte, hogy Janiczak Dávid "privát fürdőzésre és randevúzásra" használja a város uszodáját.

"Azért, hogy a polgármester a barátnőjével kettesben fürödjön és a jakuzziban áztassa magát, kiürítették az egész fürdőt és elküldték a többi vendéget" - mondta Zsigmond Barna Pál.

Ráadásul azzal is védekezett a polgármester, hogy azért csinálta ezt, hogy ne kelljen a többi ott lévő emberrel, ózdi lakossal beszélgetnie - tette hozzá a kormánypárti képviselő, aki azt kérdezte: "polgármester úrnak talán megalázó a nép közé vegyülni"?

Arra is választ vár, hogy Janiczak Dávid mennyi városi szolgáltatást használ még privát célokra. Úgy hallani ugyanis - jegyezte meg Zsigmond Barna Pál -, hogy "nemcsak fürdőzget, hanem ingyen bowlingozgat is a Jobbik vezetésével az önkormányzati bowlingpályán".
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!