Flying Tiger nyílt az Árkád Szeged üzletsorán

Belföld, 2024.05.22

A szegedi Flying Tiger pénteken nyitott meg Szeged legnagyobb bevásárlóközpontjában.

Flying Tiger
Portálunk már hónapokkal ezelőtt értesült a hírről, mely szerint Flying Tiger Copenhagen nyílik az Árkád Szeged földszintjén, a Mayo Chix mellett. A dán multinacionális vállalatnak 27 országban 842 üzlete van és mintegy 7 ezren dolgoznak a Flying Tiger üzleteiben, nem is beszélve az újonnan indított franchise üzletágról. 

A Flying Tiger gyökerei egészen 1988-ig nyúlnak vissza, amikor is Lennart Lajboschitz és felesége Suz egy dániai bolhapiacon standot állított fel, ahol esernyőket árult, majd 1995-ben nyitott meg az első Flying Tiger Koppenhágában, ahol minden 10 dán koronába került. 

Az Árkád Szegedben taláható Flying Tiger Copenhagen május 17-én, pénteken nyitotta meg kapuját és már a nyitónapon is sokan voltak, annak ellenére, hogy a cég nem vitte túlzásba a reklámozást és a kommunikációt. 

A Flying Tiger egyébként számos kisebb tárolót, képkeretet, játékokat, műanyag virágokat, tollakat, sőt édességeket is kínál. A dán cég boltjában különböző szórakoztató gyerekjátékokat is vásárolhatunk, mint például mini teke vagy mini kosárlabda. Tipikusan az a bolt, ahol mindenki talál magának valami kis csecsebecsét. Kézművességhez is kínálnak kiegészítőket és még kis Oszkár szobrocskára hasonlító díjat is vásárolhatunk.

Ön járt már a szegedi Flying Tigerben?
 
 
 
Szavazok


(Webrádió)

Címkék

Flying Tiger Szeged Árkád Szeged

Galériánk

Flying Tiger Flying Tiger
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!