Hamarosan ismét Firstphone nyílik Szegeden

Belföld, 2024.03.12

Az országban több nagyvárosban, így Szegeden is üzletet vagy üzleteket nyit az országos hálózattal rendelkező Firstphone.

Firstphone A hírt a cég a közösségi oldalán osztotta meg és az egyik szegedi boltjuk helyszíne már biztos, hogy az Auchan lesz, a másik helyszíne még bizonytalan, de szintén egy bevásárlóközpontot jelöltek meg célként.  

A Fistphone egy több mint 40 bolttal rendelkező országos hálózat, amely 2011-ben indult, akkor még csak webáruházként, majd 2012-ben Kisvárdán nyitották meg az első üzletüket, ezután Nyíregyháza következett.  

A cégnek Szegeden egyszer már volt boltja, amely a Feketesas utca 22. szám alatt várta vendégeket, azonban mintegy 2 éve végleg bezárt. A Firstphone új és használt mobiltelefon készülékek adás-vételével, tartozék értékesítéssel és szervizzel is foglalkozott, egy időben a Huawei gyári szerviz partnere is volt.  

A cég most megint intenzív terjeszkedésbe kezdett, hiszen Szeged mellett többek között Miskolcon, Kecskeméten, Debrecenben, sőt Törökbálinton is nyit üzleteket.

A cég láthatólag szereti az Auchan áruházakat, hiszen több üzlete is ott található, Szegeden is oda költöznek elsőként - olvasható a cég közösségi oldalán.  
(Webrádió)

Címkék

Firstphone Szeged
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!