Ivóvízvezeték-felújítási munkálatok Tápén

Belföld, 2022.08.03

2022. augusztus 8-tól ivóvízvezeték-felújítási munkálatok közdődnek több ütemben a tápéi Bencfahát és Muskátli utcákban - tájékoztatott közleményben a Szegedi Vízmű Zrt.

Vízhálózat felújítás Tápé A munkálatok érintik a belső szerviz utat is, a Pajtás utcától egészen a Majakovszkij tér sarkáig. A közműcég tájékoztatása szerint a munkálatok miatt változik a forgalmi és parkolási rend az érintett szakaszon.

A felújítást alvállalkozó végzi a Szegedi Vízmű Zrt. megbízásából, a munkaterület átadása jövőhét hétfőn történik meg a Bencfahát és Pajtás utca sarkánál. A vezetékek cseréje 800 méter hosszban vált szükségessé a bekötő vezetékekkel együtt, tekintettel a rendkívül rossz állagukra. A munkálatok befejeztével az érintett útszakasz új aszfaltburkolatot kap a szervizúttal együtt. A helyszínen félpályás útzárra, forgalomelterelésre és parkolási korlátozásra számíthatnak az arra közlekedők.  

A munkálatok idejére a házakba/udvarokba történő bejutást a kivitelező lehetőség szerint biztosítja - áll a közleményben.

Tekintettel arra, hogy a vízellátás ideiglenes vízvezeték kialakításával történik, az ivóvízszolgáltatásban csak átmenetileg, rövidebb időszakokra lehet fennakadást tapasztalni, amiről a fogyasztókat előre tájékoztatja a vízmű.

A munkálatok a tervek szerint 2022. november végére zárulnak le teljesen, ezután visszaáll a megszokott forgalmi rend.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!