Menczer Tamás: 290 milliós kormányzati támogatásból bölcsőde épül Perbálon

Belföld, 2024.05.17

Kétszázkilencvenmillió forint vissza nem térítendő kormányzati támogatásból két csoportszobás bölcsőde épül Perbálon, zöldmezős beruházással - jelentette be a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Pest vármegyei településen pénteken.

Menczer Tamás, aki egyben Pest vármegye 2. számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselője, a beruházás projektnyitó eseményén jó hírnek nevezte, hogy "a válságok korában" egy bölcsőde építéséről lehet beszélni.

Megemlítette, hogy a perbáli szülők eddig Budakeszin helyezhették el gyermekeiket.

Az elmúlt években megduplázta a kormány a bölcsődei férőhelyek számát, a 2010-es 32 ezer helyett ma már 65 ezer a bölcsődei férőhely vehető igénybe - emelte ki Menczer Tamás.

A térség országgyűlési képviselője elmondta, hogy a környéken nemrég Pátyon és Nagykovácsiban épült bölcsőde, és jelenleg Perbálon, Piliscsabán és Pilisjászfalun épül.

Hozzátette, hogy a bölcsődék építése eddig is és ezután is nagyon fontos eleme lesz a magyar kormány családpolitikájának.

A háborús veszély napról napra nagyobb és egy háborúban elveszíthetünk mindent, ezért a június 9-i választáson támogassák a Fidesz és a KDNP politikusait - kérte hallgatóságától Menczer Tamás.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!