Mindhárom napján teltházas volt a DEJA VU Fesztivál

Belföld, 2022.06.07

Az utolsó napon is teltházat hozott Magyarország legnagyobb retro fesztiválja, a szegedi Deja Vu Fesztivál. A jövőre 10 éves rendezvényre minden eddiginél komolyabb feléépőket ígérnek a szervezők.

DEJA VU Fesztivál 2022
Soha nem övezte még ekkora érdeklődés Magyarország legnagyobb retro fesztiválját, a Deja Vu Fesztivált közel 10 éves története alatt. A pünkösdi hosszú hétvége vasárnap estéjén is ki kellett tenni a megtelt táblát.
 
A zárónap délutánját Fresh Andi indította, aki az egykori lánycsapat legénekelhetőbb darabjait hozta el a szegedi közönségnek. A folytatást a Paradisio színezte ki a 90-es évek nyárias hangulatú klubzeneivel, némi italo discos fűszerezésssel, hogy rögtön át is adja a terepet a Deja Vu-re szinte hazajáró Masterboy csapatának, akik Beatrix Delgado-val teleportálták az Újszegedi Partfürdő időutazóit a 90-es évek kellős közepébe.
 
Szintén évek óta hozta a nagyszínpadon a kötelezőt Sterbinszky és a Kozmix, akik idén is egy látványos show-val kápráztatták el a közönséget.
 
Az éjszaka hajrájában Alex Gaudino debütált a Deja Vu family előtt a 2000-es évek legendás zenéivel, megfűszerezve a fiatalabb fesztiválozóknak szánt aktuálisabb darabokkal, majd a nagyszínpad utolsó fellépője, a tavalyi közönségszavazás abszolút győztese, a Cascada tett egy hatalmas pontot a nagyszínpad háromnapos maratonjára.
 
A Sing Sing Arénában a szegedi éjszaka legújabb időutazós partysorozata a Classic Kids debütált Gabriel B. és Dj Lennard vezényletével, a Tisza DOKK stage-en pedig Dj Nacsa táncoltatta hajnalig a fesztivál fáradhatatlan közönségét.

Az időutazás jövőre folytatódik, sőt már a dátum is nyilvános. 2023. június 1-2-3-án minden eddiginél komolyabb Deja Vu Fesztivált ígérnek a szervezők, ugyanis jövőre ünnepli 10. születésnapját Magyarország legnagyobb retro fesztiválja, amelyre az első 10x100 db super early bird bérlet értékesítése már el is kezdődött.
(Webrádió)

Címkék

Deja Vu 2022
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!