MSZP: megtévesztette pártját és a közvéleményt Bangóné Borbély Ildikó, kizárták

Belföld, 2022.01.23

Az MSZP elnöksége vasárnapi rendkívüli ülésén kizárta soraiból Bangóné Borbély Ildikót, miután megállapította, hogy az országgyűlési képviselő a közvéleményt és pártját is megtévesztette iskolai végzettségével kapcsolatban.

Bangóné Borbély Ildikó Az ellenzéki párt az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott, az MSZP közössége következetesen elítéli azokat a cselekedeteket, amikor valaki a követelmények megkerülésével, azok nem teljesítése mellett próbál diplomához jutni, vagy nemlétező végzettséggel él vissza.

"Bangóné Borbély Ildikó a mai naptól nem tagja az MSZP-nek, a Magyar Szocialista Párt választáson nem indítja, és felszólítja parlamenti mandátuma visszaadására" - közölte az MSZP.

Hozzátették, a szocialista párt ezzel lezártnak tekinti az ügyet, továbbá elvárja, hogy a "Völner-Schadl korrupciós botrányban lebukott fideszes politikusok is távozzanak a közéletből".

A Mandiner hírportál szombaton írt arról: Bangóné Borbély Ildikó parlamenti önéletrajzában azt tüntette fel, hogy a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerzett diplomát, az intézmény jogutódja, a Budapesti Gazdasági Egyetem azonban újságírói megkeresésre ezt nem tudta megerősíteni.
(MTI)

Címkék

Bangóné Borbély Ildikó MSZP
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!