MSZP: Orbán Viktor és pártja erőszakos provokációkat készít elő

Belföld, 2017.07.06

Az MSZP szerint Orbán Viktor és pártja erőszakos provokációkat készít elő, ezért "kezdték el hajtogatni saját forgatókönyvüket, hogy ősszel történni fog valami az országban".

Az ellenzéki párt csütörtökön közleményben arra reagált, hogy Kövér László, az Országgyűlés elnöke előző nap a Felvidéken zajló Martosi Szabadegyetem fővédnöki fórumán arról beszélt: az ősszel leplezetlen koalíció jöhet létre a magyarországi ellenzék és a Soros György-féle szervezetek között, hogy utóbbiak a demokrácia intézményrendszere elleni nyílt támadásokkal, utcai zavargásokkal gerjesszenek hangulatot a választások előtt.

Az MSZP szerint mindez kísértetiesen hasonlít az 1998 előtti időszakhoz, amikor "titokzatos robbantások történtek", majd a Fidesz győzelme után ezek a merényletek megszűntek. Később kiderült, hogy a mindenki által csak "bombagyárosként" ismert Dietmar Clodo bevallotta: többször is találkozott Pintér Sándor belügyminiszterrel - írták.

A szocialisták arra kérik a rendőröket, hogy ne engedjenek "a fideszes politikai nyomásnak". Ha a hatóságok asszisztálnának a politikai bűnözők provokációihoz, az saját embereik és hivatásuk megalázása lenne - tették hozzá.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!